Szczegóły przepisu

Zobacz jak przygotować kolacje dla dwojga lub ciekawy, rodzinny obiad

Curry z ziaren żyta, marchewki i tofu z pastą tamari i kuminem

To jedno z naszych ulubionych wersji popularnego w Indiach curry. Wydanie wegańskie jest potrawą pełną smaku dzięki paście tamari i tofu, które jest uzupełnione aromatycznym kuminem. Marchewka, szpinak i cebula dodają treści a passata pomidorowa łączy wszystko. To sprawia, że danie jest niezwykle aromatyczne, zdrowe i po prostu… pyszne. Michał Lachur, nasz ekspert od kuchni wegańskiej, daje tutaj prawdziwy popis swoich umiejętności.

UGOTUJĘ TO
Czas przygotowania 30 min.
Skala trudności
Typ dania Kuchnia Wegańska
Autor przepisu

Michał Lachur

Chcesz otrzymać ten przepis z pełnymi instrukcjami? Zostaw nam maila, prześlemy :)
Musisz uzupełnić wymagane pola aby otrzymywać od nas maile :)
zapisz
Oświadczam iż, zapoznałam/em się z Regulaminem usługi Newslettera i akceptuję jego postanowienia. *
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowej kierowanej do mnie przez COOKUP BOX Sp. z o.o. za pomocą środków komunikacji elektronicznej, w szczególności poczty elektronicznej zgodnie z przepisem art. 10 ust 2 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 144 z 2002 r. poz. 1204).
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez COOKUP BOX Sp. z o.o. w celu realizacji zamówienia, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t. j. Dz. U. 101 z 2002 r. poz. 926 ze zm.). Poinformowano mnie o prawie wglądu do treści moich danych osobowych oraz ich poprawienia. *
Podanie danych jest dobrowolne. Administratorem danych osobowych jest COOKUP BOX Sp. z o.o. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności.
Dziękujemy, przepis będzie za chwilę na Twojej skrzynce.